team2.jpg

87% van ons leven brengen we door in gebouwen

Werken, wonen, leven en leren in een inspirerende omgeving heeft een enorm positieve impact op hoe we ons voelen en gedragen. Al jaren leggen wij onze ziel en zaligheid in het creëren van ruimtes die iets met je doen, bewust of onbewust. Dit doen we niet voor, maar mét onze opdrachtgevers. Vanuit ieders ideeën ontwikkelen we een nieuwe stijl die past binnen de context van een organisatie, gebouw en haar omgeving.

Ons eigen ‘huis’ is gebouwd op drie pijlers: samenwerken, authentieke dingen maken en het combineren van gedurfde ingrepen met bestaande kwaliteiten. Met een enorme aandacht voor detail, materiaal, afwerking en functionaliteit realiseren wij al ruim 20 jaar diverse verbouwingen en inrichtingen. Wij hebben een passie voor de samensmelting van nieuw en oud. Niet voor niets bevindt ons moderne kantoor zich in het voormalig kantoorgebouw van Heineken Nederland, een rijksmonument uit 1932.

''Bel MARS even''

Zo ging dat vroeger altijd zou Marcel zeggen, maar eigenlijk is dat vandaag de dag niet anders. Heb je vragen, ideeën, wensen of wil je gewoon meer weten over ons en onze projecten? Neem dan contact met ons op via 010 4777079 of mail@marsinterieur.nl. Je kunt ons ook volgen via LinkedIn.

Marcel van der Veer Sabrina Roodenburg Tessa Besems Onno Groen Marlies den Hartogh Matthieu Maas