team2.jpg

Wij willen interieurs ontwerpen die in harmonie zijn met het gebouw, de omgeving en de mensen die er gebruik van maken. 

In de manier waarop wij naar plekken en gebouwen kijken voert (interieur)architectuur al lang niet meer de boventoon. Onze visie is breder en gaat terug naar de kern. Die kern is de identiteit van een gebouw, de omgeving en de gebruikers. Door deze elementen samen te brengen ontstaat er synergie en worden mensen geïnspireerd om een plek te bezoeken, er te werken of te wonen. Een goed interieur toont het karakter, de betekenis en het doel van een plek én is in staat om positieve verandering teweeg te brengen, sociaal, cultureel, ecologisch en zelfs economisch. 

Ons bureau bevindt zich op het snijvlak van ruimtelijke vormgeving, meubelontwerp en interieurarchitectuur met een accent op de monumentale context. Om een gebouw een nieuwe en onderscheidende identiteit mee te geven zoeken wij naar creatieve oplossingen en manieren om het karakter te versterken. Voorop in de transformatie van gebouwen staat voor ons authenticiteit. Onze ontwerpen halen dikwijls verborgen kwaliteiten naar boven door behoud en hergebruik van cultuurhistorische, maatschappelijke en/of emotionele waarden. Soms met nieuwbouw of gedurfde ingrepen als sterk contrast of juist in harmonie met elkaar. Wij hebben daarbij veel aandacht voor detail en afwerking, voor het verhaal en voor de mensen met wie wij samenwerken. Want een interieur staat niet op zichzelf maar is een integraal onderdeel van een organisatiestrategie en dus medebepalend voor het succes.

''Bel MARS even''

Zo ging dat vroeger altijd zou Marcel zeggen, maar eigenlijk is dat vandaag de dag niet anders. Heb je vragen, ideeën, wensen of wil je gewoon meer weten over ons en onze projecten? Neem dan contact met ons op via 010 4777079 of mail@marsinterieur.nl. Je kunt ons ook volgen via LinkedIn.

Marcel van der Veer Sabrina Roodenburg Tessa Besems Onno Groen Marlies den Hartogh Matthieu Maas Amber Huijzers